Transformatie interieur & exterieur

Studio diip heeft is in het afgelopen half jaar een uiterlijke verandering doorgegaan. Omdat we met allerlei soorten beelden werken, vinden we het ook belangrijk om dit toe te passen in onze visuele stijl. Of dit nu in ons gebouw is of daarbuiten. Ook wanneer je voor het eerst kijkt op onze website, vinden wij het belangrijk dat we laten zien wat wij kunnen doen met beelden. Een paar iconische beelden hebben voor ons meer betekenis dan anderen omdat we er elke dag mee werken. In deze post laten we zien hoe we onze visuele ideeën geïntegreerd hebben in verschillende ontwerpen. We hebben verbeteringen toegepast aan onze hal, ontmoetingsruimtes, borden en de website. We werken daarnaast hard om de huisstijl van onze offertes en facturen te verbeteren.

Muurschilderingen in de hal

Bij binnenkomst zie je nu twee mooie grote muurschilderingen geheel in stijl van Studio diip’s identiteit. De muurschilderingen hebben elementen die hinten naar Computer vision iconen zoals: camera’s, videocamera’s, signalen en het menselijk oog. In de onderstaande afbeelding zie je een van de muurschilderingen en handgeschilderde details die te zien zijn in onze grote hal.

Muurschildering

Wandschildering muren

Vergaderruimtes

Voor iedereen die nog niet bij ons op bezoek is geweest: onder ons hoofdkantoor bevindt zich een enorme hal die gebruikt wordt voor vergaderingen en het testen van prototypes. Om deze ruimte te betrekken bij onze visie hebben wij meerdere interieur plannen gemaakt, waarmee wij de industriële ruimte een nieuwe uitstraling geven. De twee ruimtes in de hal worden gebruikt om onze projecten te presenteren zoals de bekende ‘Fish on Wheels’ of Design Awards die we in de loop der jaren gewonnen hebben. De twee kamers worden ook gebruikt om in te lunchen en voor in- en externe vergaderingen. Onze vergaderruimtes zijn daarom niet vergeten in ons designplan. Ze hebben de passende namen: ‘Hough’ en ‘Contour’ gekregen. Twee technieken die essentieel zijn bij klassieke beeldherkenning.

Interior design of meetingroom

Interieur ontwerp ‘Hough vergaderruimte’

Signing in het interieur

We vinden het belangrijk om te spelen met signing. Daarom zijn de deuren van onze vergaderruimtes beplakt met stickers, zodat niemand per ongeluk bij de verkeerde vergadering binnenloopt. We gebruikte een icoon van een vis om de ‘Contour’ techniek te laten zien die gebruikt worden om vormen te detecteren. De vis past daarnaast ook bij de Studio diip kleuren. Wist je ook dat wij ook echt dieren detecteren?  De ‘Hough’ lijnen zie je vaak terug bij het detecteren van bijvoorbeeld gebouwen of in de architectuur, daarom lieten we de lijnen terugkomen in een skyline zoals je in het onderstaand voorbeeld kunt zien.

Deurstickers vergaderruimte ‘ Hough’ en ‘Contour’

Buitenreclame

We hadden een buitenbord nodig om te laten zien waar we zijn. Daarom hebben we een lichtbord ontworpen dat zowel s’avonds als in de winter licht geeft. De buiten lichtbox is geproduceerd door onze buurman H. de Bruijn Relatiegeschenken B.V.

Lichtbord

Lichtbox gemaakt door: Studio diip en geproduceerd door: H. de Bruijn Relatiegeschenken B.V.

Iconisch grafisch ontwerp

De grafische stijl van de muren zullen ook zichtbaar worden op onze websites en in andere communicatiemiddelen zoals facturen en offertes. Hier zullen bekende iconen centraal staan in de ontwerpen. We werken hard aan onze website, zodat we kunnen laten zien wie we zijn en wat we kunnen met beeldherkenning. Daarom is het vanzelfsprekend dat we beelden gebruiken in onze gehele communicatie.

Iconic images for corporate design

Iconische beelden die we gebruiken in onze huisstijl

Verdere ontwerpen

We werken hard om onze creatieve ideeën toe te passen in al onze communicatie. Misschien zie je onze facturen en offertes binnenkort transformeren. Daarnaast willen we ons kantoor opfrissen en herindelen. Laat ons weten wat je ervan vindt!