Studio diip groeit en zoekt nieuw talent

In verband met de toename van werkzaamheden voor verschillende klanten is Studio diip op zoek naar een uitbreiding voor ons huidige team.

De vacature:

Als medewerker van Studio diip zul je zelfstandig en in teamverband werken, voornamelijk als programmeur, aan verschillende projecten die te maken hebben met het ontwikkelen van beeldherkenning producten op project basis voor klanten. Denk hier bij aan systemen in de logisitek die goederen stromen in de gaten houden, apparaten die speelkaarten kunnen herkennen of apps die bewegingen van mensen analyseren. De projecten zijn vrijwel altijd een combinatie van het toepassen van beeldherkenning in een praktische setting met een koppeling van de informatie naar de gebruiker toe. Als ontwikkelaar van intelligente systemen zal je niet alleen bezig zijn met het programmeren van applicaties, maar ook met het creatief denken over oplossingen in de omgeving van een applicatie of product of de gebruiker hier van. Omdat je in een kleiner bedrijf komt te werken zullen je verantwoordelijkheden groeien en zullen je dagelijkse activiteiten erg varieren.

De arbeidsvoorwaarden:

Marktconform salaris

Fulltime dienstverband

Goede overige arbeidsvoorwaarden

De kandidaat:

De kandidaat die wij zoeken voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring in software ontwikkeling en programmeren
  • Geïnteresseerd in beeldherkenning
  • Kennis van C/C++ en beeldherkenning is een pre
  • Commercieel gevoel met een klantgerichte instelling
  • Goede beheersing van het Engels in woord en schrift
  • Geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen
  • Communicatief vaardig

De organisatie:

Studio diip is een jong bedrijf dat zich bezighoud met de ontwikkeling van intelligente beeldherkenning producten. Door onze vaardigheid in product ontwerp en beeldherkenning software ontwikkeling zijn wij in staat om totaaloplossing te leveren in de vorm van geheel nieuwe producten, software modules of toevoegingen aan een bestaand product. We zijn actief in meerdere sectoren zoals logistiek, sport, ICT en industrie en ontwikkelen ook onze eigen producten in deze richtingen. Studio diip is gevestigd in Leerdam en bestaat uit een ambitieus en ervaren team. Meer informatie is te vinden op www.studiodiip.com.

Reageren:

Interesse in deze vacature? Neem contact met ons op. Bel ons of mail naar info@studiodiip.com en richt je mail aan Thomas de Wolf met als onderwerp vacature. Stuur je CV en motivatie mee.

Werken bij Studio diip